Hus- og Fasadevask

Fasadevasken AS i samarbeid med www.fasadevask1.as

Fasadevasken vi foretar er meget effektiv. Vi påfører «VikingF1» for å ta livet av all svertesopp og grønske. Dette medfører at veggene blir desinfiserte, som øker tiden til det gror igjen.

Deretter rengjør og skyller vi fasadene rene med lavt vanntrykk. Dette kaller vi for «softwash». «Softwash» er den mest utbredte teknikken for fasaderengjøring i USA. Metoden er testet ut i flere tiår og har vist seg å være svært effektiv.

Har du planlagt å male, er det helt avgjørende at skitt, sopp og grønske fjernes. Fra alle faghold er det anbefalt med fasadevask årlig.

Det holder ikke å vaske fasadene med vann og såpe (milde kjemikalier). Rester av sopp og mugg er vanskelig å se. Derfor trenger veggen en omgang med «VikingF1.» Det dreper effektivt sopp og alger, og gir langvarig beskyttelse mot nye angrep.

De svarte prikkene er ikke pene å se på, men verre er det at soppen på sikt skader overflaten. Smuss, mose, sopp og alger tiltrekker seg fukt som igjen kan føre til råte.

Det anbefales ikke å bruke høytrykk direkte på fasadene. Høyt trykk kan skade maling/beis og murpuss, flise opp treverk og presse vann inn i kriker og kroker der det kan utvikle seg råte.

Benytter man høytrykksspyler, er det viktig å holde god avstand til veggen. Sliten og sprukket panel med dårlig utlufting bak treverket bør man fare varsomt frem med.

Du kan ut fra vår nettside bestille en husvask til fastpris basert på hvor stort hus du har. Prisen beregnes hovedsakelig ut fra transport, forbruk av kjemikalier og arbeidstimer.

De fleste har årlig service på bilen, men en bolig er tross alt verdt flere millioner. Ønsker du å vite prisen på husvask av din bolig, ta kontakt med oss så får du et uforpliktende tilbud. Priser fra kr. 4500.

%d bloggere liker dette: