Ring oss

+47 934 47 713

Send e-post

post@fasadevasken.no

Fasadevasken AS

Hus- og fasadevask

Softwash» er den beste metoden å rengjøre alle typer fasader på. I USA har metoden vært testet ut i flere tiår og har vist seg å være svært effektiv. Gjennom Fasadevask1 er vi de første som bringer vaskemetoden til Norge.

Har du planlagt å male, er det helt avgjørende at skitt, sopp og grønske fjernes. Fra «alle» faghold er det anbefalt med Fasadevask årlig.
Det holder ikke å vaske fasadene med vann og såpe. Rester av sopp og mugg er vanskelig å se. Derfor trenger veggen en omgang med riktig kjemi som fjerner sopp og alger. Rengjøringen har en impregnerende effekt som gir langvarig beskyttelse mot nye angrep.

De svarte prikkene er ikke pene å se på, men verre er det at soppen på sikt skader overflaten. Smuss, mose, sopp og alger tiltrekker seg fukt som igjen kan føre til råte.

Det anbefales ikke å bruke høytrykk direkte på fasader av tre. Sliten og sprukket panel med dårlig utlufting bak treverket bør man fare varsomt frem med.
Andre typer overflater kan også ta skade av høytrykksvask. Høyt trykk kan skade maling/beis og murpuss, flise opp treverk og presse vann inn i kriker og kroker der det kan utvikle seg råte.

De fleste har årlig service på bilen, men en bolig er tross alt verdt flere millioner. På tide med en service på huset. Dårlig vedlikehold kan gi store kostnader.
Fasadevask koster ikke mer enn service på en bil. Ta kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Venstre del av låven er vasket, og rødfargen kommer frem. Det ser nesten nymalt ut. Eieren trodde ikke det var mulig å få låven rein, men den ble seende rød og flott ut etter en runde med softwash. Siste bildet er låven ferdig vasket.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle