Ring oss

+47 934 47 713

Send e-post

post@fasadevasken.no

Alt innen utvendig rengjøring

Våre rengjøringsmetoder

Bygningens fasader må vedlikeholdes. Både vegger, tak, terrasser og gårdsplasser. Det finnes ikke noe som er vedlikeholdsfritt. Sopp, alger og mose angriper alle typer materiale. For å øke levetiden må bygningsmassen vedlikeholdes.

Høyt vanntrykk direkte på fasader, takstein og terrassebord er ikke å anbefale. Vann trenger inn og kan forårsake skader.
Vi har undersøkt alle ulike rengjøringsmetoder i inn- og utland for å få et best mulig resultat. Krav i våre undersøkelser var:

  • Vaskemetoden må ikke forårsake skader på underlaget.
  • Det må være effektivt.
  • Det må være miljøvennlig.

Til slutt fant metoden vi mener tilfredsstiller alle disse kravene. Svaret kom fra en godt utprøvd og effektiv metode fra USA, kalt «Softwash». Metoden er nå godt utprøvd av oss i Norge siden 2017, og vi får fantastiske tilbakemeldinger på jobbene vi utfører.
Det førte senere til dannelsen av Fasadevask1 AS – www.fasadevask1.as
Fasadevask1 knytter til seg samarbeidspartnere over hele landet, og vi kjører kurs, produserer kjemi og bygger vaskerigger som er egnet for alle formål, men spesielt for «softwash». Skinnende rent uten bruk av høytrykk.
Vi benytter bl.a. et spesielt rengjøringsmiddel etter oppskrift fra USA. Produktet blir produsert i Norge. Det er 100 % biologisk nedbrytbart og er særdeles effektivt mot alger, sopp og mose.

Etter å ha påført rengjøringsmiddelet benyttes vann med lavt trykk for å vaske flatene rene. Produktet er like effektivt på alle typer underlag som er angrepet av alger, sopp og mose.

Når vi har utført oppdraget, vil du som mange andre kanskje oppleve at du kan utsette malingen et par år til. En ren og pen gårdsplass er besøkendes førsteinntrykk. Forleng takets levetid med mange år med vår mosebehandling.
I tillegg har vi miljøvennlige spesialprodukter for fjerning av oljesøl og andre urenheter.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Vi legger vekt på kompetanse da vi ønsker å være best på det vi gjør! Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.